Izjava o zasebnosti

Splošno

Reckitt Benckiser in podružnice („Reckitt Benckiser“) spoštujemo zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani ali odgovori na naše interaktivne reklame in druga obvestila. Ta Izjava o zasebnosti povzema informacije, ki jih bo Reckitt Benckiser zbral ter pojasnjuje, kako jih bo uporabil. Ta Izjava Vam bo tudi pojasnila, kako ravnati v primeru, če ne želite, da se vaši osebni podatki zbirajo ali posredujejo, ko obiščete strani Reckitt Benckiserja ali ko odgovorite na naše reklame in druga obvestila.

Pridržujemo si pravico do spremembe te Izjave o zasebnosti ter zato svetujemo, da občasno obiščete to stran in preverite, ali ste prebrali in ali se strinjate z našo aktualno izjavo o zasebnosti.

Identifikacijske osebne informacije

Reckitt Benckiser bo zbral vaše identifikacijske osebne informacije (ime, naslov, telefonska številka ali elektronski naslov) le, če nam jih boste prostovoljno ponudili.

Ko nam posredujete identifikacijske osebne informacije, vas lahko vprašamo, če želite od nas prejemati nadaljnja obvestila, kot so bilteni, elektronska pošta ali druge informacije. Lahko se odločite, da takšnih obvestil ne želite prejemati.

Če ne želite, da shranimo vaše identifikacijske osebne informacije, prosimo, da nam jih ne posredujete. Če ste nam te informacije že predali in želite, da jih izbrišemo iz baze podatkov, prosimo, da obiščete „stik z nami “ stran na spletni strani blagovne znamke.

Osebni podatki, zbrani na spletni strani se lahko shranijo ali obdelajo v državi prebivališča ali v drugi državi, v kateri poslujejo Reckitt Benckiser ali njegovi kooperanti ali agenti. Z uporabo internetne strani se strinjate s prenosom podatkov izven države prebivališča. Reckitt Benckiser zagotavlja, bo s podatki, ki se prenesejo izven vaše države prebivališča, ravnal v skladu z veljavnimi zakoni o varovanju podatkov.

Identifikacijske osebne informacije se poleg tega, da vam omogočajo storitev ali nudijo podatke, ki jih želite, lahko uporabljajo tudi za spremljanje vašega načina uporabe naših spletnih strani in izdelkov. Podatke, ki nam jih posredujete, lahko kombiniramo s podatki, ki jih zbiramo sami, vključno s podatki, ki ste jih posredovali drugim organizacijam (ob privolitvi, da se lahko posredujejo) in z javnimi podatki. Vsi ti podatki nam bodo pomagali pri izboljšavi dizajna naših izdelkov, spletnih strani in reklam. Da bi dosegli ta cilj, bomo vaše podatke morda posredovali družbam, ki delujejo v našem imenu. Te družbe soglašajo, da bodo uporabile vaše podatke samo tako, kot to določimo mi, in imajo potrebne postopke za varstvo teh podatkov.

Če vaše podatke posredujemo družbi na način, ki ni zgoraj naveden, se bomo najprej obrnili na vas in vam omogočili, da svoje podatke odstranite iz naše baze podatkov, razen če niste v to že privolili.

Vaše podatke bomo obdržali določeno obdobje ali tako dolgo, kot je predpisano z zakonom.

Otroci

Reckitt Benckiser nima namena zbirati osebnih identifikacijskih informacij (ime, naslov, telefonska številka ali elektronski naslov) oseb, mlajših od trinajst let. Tam, kjer je primerno, bo Reckitt Benckiser otrokom posebej poudaril, da ne posredujejo takšnih podatkov. Če nam otrok posreduje identifikacijske osebne informacije in če starš ali skrbnik otroka želi, da se ti podatki zbrišejo in naših podatkovnih baz, mora obiskati stran „stik z nami“ na spletni strani blagovne znamke.

Identifikacijske neosebne informacije, ki se zbirajo samodejno

V nekaterih primerih se lahko zgodi, da bomo zbirali vaše identifikacijske neosebne informacije. Primeri takšnih podatkov vključujejo tip spletnega brskalnika, ki ga uporabljate, tip operacijskega sistema računalnika, ime domene za spletno stran s katere ste s povezavo prišli na našo internetno stran ali reklamo. Te podatke uporabljamo, da bi bolje razumeli interese naših kupcev in izboljšali poslovanje in naše spletne strani.

Podatki, ki jih lahko samodejno shranimo na trdi disk vašega računalnika 
Ko pregledujete naše spletne strani ali reklame, lahko nekatere podatke shranimo na vaš računalnik. Na primer, ti podatki so lahko v obliki ''piškotkov'' ali podobnih datotek, ki nam omogočijo, da oblikujemo spletne strani ali reklame, ki bodo bolje ustrezale vašemu interesu in naklonjenosti. Večina spletnih brskalnikov omogoča brisanje piškotkov s trdega diska računalnika, blokiranje vseh piškotkov ali prejemanje opozorila preden se piškotki shranijo. Prosimo, da preučite navodila za vaš brskalnik ali stran za pomoč, saj boste tako izvedeli več o teh funkcijah. Odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko zmanjša vašo uporabniško izkušnjo pri obisku naših spletnih strani.

Na koga se obrniti

Če ste predali identifikacijske osebne informacije prek spletne strani Reckitt Benckiser, interaktivnih reklam ali drugih obvestil in želite te podatke izbrisati iz naših podatkovnih baz, prosimo, da obiščete stran „stik z nami“ na spletni strani blagovne znamke.

© 2013 Reckitt Benckiser. Vse pravice pridržane.