Doma je najlepše

Dom je kraj, ki ste ga sami ustvarili. Vsak kos pohištva, vsaka družinska slika, celo tista stara navlaka, brez katere ne morete živeti, pripovedujejo zgodbo o vas.

Vaš dom je nastal na podlagi veliko razmisleka in ljubezni. Združite vse skupaj z Air Wick®, zadnjim delčkom razpoloženja in okolja, ki ste ga izbrali za svoj dom. Vonj vašega doma pripoveduje vašo zgodbo in prav vonj lahko uporabite za dopolnitev vzdušja zase, za svojo družino in prijatelje. Ne glede na to, kdo ste in kje živite, je vsak dom lep in vsakomur je doma najlepše.

Vaš dom je vaše slikarsko platno, ki vključuje tudi dišave. Prav tako kot ste skrbno izbirali svoje pohištvo, barve in teksture, želite izbrati tudi pravo mešanico dišav, s katero boste izrazili dišavno zgodbo svojega doma. To je zgodba, ki ne le da vas razveseljuje in vam ustreza, temveč ustvarja tudi toplo, prijetno vzdušje za družino in prijatelje.

Tako kot se menjajo letni časi, se spreminja tudi vaš dom. Air Wick® ponuja bogato paleto dišav, zato lahko dišave spremenite ali kombinirate glede na vsako priložnost, letni čas, vreme ali razpoloženje.

Da, dom je tisto, kar vidite, česar se dotikate in kar občutite… Dom pa je tudi tisto, kar vonjate. Izrazite se z dišavami. Kako uporabljate dišave za preoblikovanje, poživitev in navdih svojega prostora? Pri podjetju Air Wick® si želimo, da bi bili vaš partner pri preoblikovanju vaše hiše v dom.