FRESHMATIC AVTOMATSKI RAZPRŠILNIK + POLNILO - WARM APPLE CRUMBLE

Vdihnite vonj sveže pečene, vroče, hrustljave pitine skorjice z začinjenim jabolkom, posute z rjavim sladkorjem in merico vanilijevega sladoleda.

Značilnosti izdelka

  • Life Scents™ je prva neprestano izmenjujoča se dišava, ki ustvarja pravo doživetje
  • Izberite med tremi nastavitvami, da dosežete želeno intenzivnost dišave
  • Zamenljiv vonj
  • Nevtralizira neprijetne vonjave in odišavi vaš dom

Opis izdelka

Kolekcija Air Wick® Life Scents™ je prva dišava, ki se nenehno spreminja in tako v vašem domu ustvarja občutek dobrodošlice. Samodejna pršila Air Wick® Freshmatic® nenehno oddajajo sveže dišave, zato vaš dom vedno diši po dobrodošlici.
Zagotavlja do 60 dni neprekinjenega delovanja ob najnižji nastavitvi.
Izbirate lahko med tremi nastavitvami, s katerimi dosežete želeno jakost dišave.

1. Kontrolno kolesce, ki se nahaja na hrbtni strani naprave, mora biti v “OFF“ položaju. Za odpiranje pritisnite gumb, ki se nahaja na hrbtni strani naprave in povlecite sprednjo polovico naprave. 2. Preden aerosolno polnilo vstavite v napravo, mora biti rdeč vzvod, ki se nahaja v napravi, dvignjen. Nato vstavite aerosolno polnilo tako, da je šoba za pršenje obrnjena navzven. 3. Napravo zaprite. Obrnite jo stran od obraza in s pomočjo kontrolnega kolesca, ki se nahaja na hrbtni strani naprave, izberite stopnjo jakosti izpusta vonjav (nizka, srednja, visoka). Ko je naprava aktivirana, se bo pršenje sprožilo po 15 sekundah. Če naprava po preteku 15 sekund ne sproži pršenja, jo izklopite in potem: a) preverite ali so baterije vstavljene pravilno, b) izvlecite aerosolno polnilo in navzgor potisnite rdeč vzvod (slika št. 2.), c) če zasveti RDEČA lučka takoj po prvem pršenju, polnilo ni bilo prepoznano kot Air Wick proizvod in ne bo delovalo v tej napravi. 4. Napravo obrnite stran od obraza in jo postavite na želeno mesto. Naprava mora biti postavljena na višini vsaj 2 metrov od tal. MENJAVA POLNILA: 5. Napravo obrnite stran od obraza, kontrolno kolesce na hrbtni strani naprave pa postavite v “OFF“ položaj ter ponovite postopek vstavitve novega Air Wick aerosolnega polnila.

EA_3050534

Product Code: 5997321758411