Freshmatic® polnilo za osvežilec zraka - Cool Linen

Ujeta svežina opranega perila, ki se ziblje v vetriču, nežno odišavljenim z bližnjim belim španskim bezgom.

Značilnosti izdelka

  • Do 60 dni sproščanja dišave
  • Nevtralizira neprijetne vonjave in odišavi vaš dom

Izdelek je na voljo tudi v: komplet, eno polnilo

Opis izdelka

Samodejna pršila Air Wick® Freshmatic® nenehno oddajajo sveže dišave, zato vaš dom vedno diši po dobrodošlici. Osvežilec zraka le nastavite na želeno jakost dišave in uživajte, ko vonj po hladnem perilu in belem španskem bezgu nevtralizira vonjave. Vaš dom osvežuje vse do 60 dni ob nizki nastavitvi.

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK IN HIŠNIH LJUBLJENČKOV. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Pred uporabo preberite etiketo. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C.
Vsebuje 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone,
Butylphenyl methylpropional in alpha-Hexylcinnamaldehyde. Lahko povzroči alergijski odziv. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljate je temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga- ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

EA_3012155

Product Code: 4002448054634