Freshmatic® polnilo za osvežilec zraka - Mystical Garden

Odkrijte mistične vrtove malin dozorelih na soncu, cvetočih vrtnic in nežno mehkega sleza.

Značilnosti izdelka

  • Life Scents™ je prva neprestano izmenjujoča se dišava, ki ustvarja pravo doživetje
  • Do 60 dni sproščanja dišave
  • Nevtralizira neprijetne vonjave in odišavi vaš dom

Izdelek je na voljo tudi v: komplet, eno polnilo

Opis izdelka

Ustvarite vzdušje mističnega vrta v vašem domu z dolgotrajno in spreminjajočo se dišavo na soncu dozorelih malin, cvetočih vrtnic in krhkih sladkornih penic iz sleza!
Kolekcija Air Wick® Life Scents™ je prva dišava, ki se nenehno spreminja in tako v vašem domu ustvarja občutek dobrodošlice. Samodejna pršila Air Wick® Freshmatic® nenehno oddajajo sveže dišave, zato vaš dom vedno diši po dobrodošlici. Osvežilec zraka le nastavite na želeno jakost dišave in uživajte, ko polnilo Mystical Garden osvežuje vaš dom.
Zagotavlja do 60 dni neprekinjenega delovanja ob najnižji nastavitvi.

"Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK IN HIŠNIH LJUBLJENČKOV. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Pred uporabo preberite etiketo. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C.
Vsebuje citronelol. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljate je temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok."

EA_3010391

Product Code: 5997321756844