Classic sveča - Sugar Apple & Warm Cinnamon

Uživajte v svežini rubinasto rdečih jabolk, pomešani s toplimi začimbami.

Značilnosti izdelka

  • Vsebuje naravna eterična olja
  • Idealni za kuhinje, dnevne sobe in druge bivalne prostore
  • Steklena posoda popestri podobo vašega doma

Izdelek je na voljo tudi v: 105g

Opis izdelka

Zavijte se v udobje svojega doma in ustvarite prijetno vzdušje s to toplo mešanico sladkornega jabolka in cimeta z eteričnimi olji.
Odkrijte okrašene sveče z eteričnimi olji Air Wick z naborom dišav, ki jih navdihujejo naravne esence, pridobljene iz sadja, rož in rastlin, in tako v svojem domu ustvarite vzdušje, ki si ga želite.

Hraniti ločeno od ostalih predmetov (npr. Vžigalic). Nikoli ne puščajte goreče sveče brez nadzora, v bližini vnetljivih materialov ali goreti več kot 4 ure. Svečo postavite na ravno, toplotno neobčutljivo površino in
stran od prepiha. Sveče ne smejo goreti v bližini kakršnihkoli vnetljivih materialov. Svečo hranite pokonci. Ne prižigajte jih na toplih površinah (npr. TV).
Odrežite stenj na 1 cm, da sveča ne bo pretirano kadila. Ne premikajte sveče, dokler se vosek popolnoma ne strdi. Ne dovolite, da bi se plamen
sveče dotikal notranje strani steklenega kozarca. Ko ostane v steklenem kozarcu manj kot 1 cm voska, svečo ugasnite. Steklenega kozarca ne uporabljate za pitje ali shranjevanje živil. Razdalja med gorečimi svečami mora biti najmanj 20 cm. Svečo ugasnite z nežnim pihanjem.

EA_3016608

Product Code: 5997321757100