O podjetju: Zgodovina Air Wick®

Vsakdo ima edinstveno dišavno zgodbo, tudi Air Wick®. Naša se je začela leta 1943, ko smo začeli ponujati svoje dišave za dom v Združenih državah. Dober glas se je širil in povpraševanje po naših vrhunskih dišavah je naraslo, zato smo leta 1953 že odišavljali domove v Evropi, Kanadi in Avstraliji.

Danes so proizvodi Air Wick® na voljo v več kot 60 državah. Ponujamo širok izbor dišav za dom, vključno z električnimi osvežilci, razpršilniki za prostor Freshmatic®, dišečimi svečami, razpršili za prostor, Stick Ups® in drugimi prenosnimi osvežilci zraka ter s tekočimi difuzorji Aroma Sphere. Naše dišave za dom so prav tako raznolike, od cvetličnih, sadnih in gurmanskih dišav, do vonja po svežem perilu, sivki, citrusih in drugem.

Z dišavami za dom Air Wick® ste lahko prepričani, da bo vaš dom vedno svež, privlačen in bo odseval vašo osebnost. Če želite, da vas parfum popelje daleč stran ali nazaj domov, boste zagotovo našli popoln vonj pri Air Wick®. Preverite naše proizvode in linije ter spoznajte, zakaj še nikoli ni bilo tako preprosto sprostiti pozdravnega vonja doma z Air Wick®.

Če želite izvedeti več o dišavah, varčevanju z vodo in energijo ter drugem, obiščite RB's Happier Homes