Električni razpršilec

1. Lahko nastavimo raven odišavljenja?

Da. Na vrhu enote je vrtljiva upravljalna tipka:


• Najmanjša raven = najmanjša intenzivnost
• Največja raven = največja intenzivnost

2. Kako se enota izklopi?

Samo izključite jo iz vtičnice

3. Pri kolikšni velikosti sobe je najučinkovitejša?

Izdelek lahko uporabljate pri sobah vseh velikosti, najbolje v velikih do srednje velikih sobah.

4. Lahko prazno posodico dišečega olja ponovno napolnim s parfumom ali kakšne drugo tekočo dišavo?

No.

5. Lahko žarnico zamenjam?

Ne.

6. Naj enota ostane vklopljena, če v posodi ni več olja?

Ne.

7. Ali obstaja način, da dišave traja dlje?

Za podaljšanje življenjske dobe dišave napravo občasno izključite ali jo določen del dneva uporabljajte pri najmanjši intenzivnosti.

8. Kako bi obrazložili, da dišeče olje Air Wick® ne ohranja svoje učinkovitosti ves pričakovani čas?

Zaznavanje te dišave se zmanjša, ker se nanjo navadite in ste ji nenehno izpostavljeni (poleg tega je mogoče pričakovati, da bo moč dišave sčasoma oslabela).

9. Kako naj uporabljam dišeče olje?

Odvijte pokrovček s steklenice dišave in jo vstavite v grelec, dokler ne zaslišite »klik«. V vtičnico jo vtaknite POKONČNO.

10. Kakšne so zahteve glede varnosti?

Uporabljajte skladno z navodili. Električni aparat pred odstranjevanjem ali menjavo polnil vedno izključite. Ne nameščajte ga na področja, kjer bi lahko razpršilec močno udarili. Steklenička in/ali razpršilnik morata biti vedno v navpičnem položaju. Ne dotikajte se z mokrimi rokami ali kovinskimi predmeti. Za uporabo v zaprtih prostorih. Uporaba adapterjev, večkratnih vtičnic in podaljškov ni dovoljena. Izdelek naj se ne uporablja nenehno. Čez noč ga vedno izključite. Med uporabo naj bo nad vtičnico in okoli nje vsaj 50 cm praznega prostora. Ne ovirajte ali preprečujte pretok zraka od naprave. Ne uporabljajte v majhnih, zaprtih prostorih za hišne ljubljenčke brez ustreznega prezračevanja. Hranite proč od virov vžiga in neposredne sončne svetlobe. Ne postavljajte na lakirane, barvane ali plastične površine. Uporabljajte samo v kombinaciji z električnimi in običajnimi razpršilniki Air Wick. Uporaba polnila, ki ni Air Wick, bi lahko povečalo nevarnost zastrupitve ali požara. Za čiščenje aparata, le-tega pred tem izključite, uporabite suho krpo. V primeru, da se naprava poškoduje, izključite dovod električne energije v vtičnico, preden jo odstranite iz nje. Uporabljati samo v dobro prezračevanih prostorih.