Life Scents™

1. Kaj je Life Scents™?

Dišave Life Scents™ vsebujejo revolucionarno tehnologijo, ki zagotavlja večplastno in neverjetno pristno doživetje dišav. Vsak vonj vsebuje tri, nenehno spreminjajoče se dišave; kar lahko vohate v eni minuti, se lahko razlikuje od tega, kar doživljate v naslednjem trenutku. V standardni dišavi so dišavni toni kombinirani tako, da tvorijo zaokrožen vonj/učinek. Resnično življenje ni takšno; ko pečemo, vohamo posamezne sestavine ob različnih časih: ko odpremo vrata pečice, vohamo zapečeno skorjo pite, spet drugič v začimbah dušeno sadje ali vanilijev sladoled, s katerim smo postregli pito.
Ali pa pomislite na dan na plaži, ko najprej zavohate morje, zaščitno kremo, nato pa še borovce (odvisno od tega, kje se nahajate). Bistvo je, da ne vohate vsega skupaj kot en vonj, pač pa se ta neprestano spreminja.

2. Kako Life Scents™ deluje?

Tradicionalne dišave so razvite za zagotavljanje enotnega in stabilnega vonja. Life Scents™ uporablja revolucionarno tehnologijo, ki bistveno spreminja način, s katerim strokovnjaki za parfume dišave razvijajo in o njih razmišljajo. Life Scents™ je mešanica sestavin, ki se nenehno menjavajo, da zagotovijo resnično večdimenzionalno izkušnjo. Prav zato lahko v vsakem trenutku vonjate nekaj drugačnega, na primer zapečene hruške ali vanilijo. Posnema to, kako dišave delujejo v resničnem življenju, posledica česar je vrhunska, realistična dišavna izkušnja.

3. Ali dišave Life Scents™ obstajajo kjerkoli drugje?

Ne. Air Wick® ima izključne pravice za to tehnologijo in je na voljo samo v dišavah Life Scents™.

4. Bodo polnila Life Scents™ delovala v moji obstoječi napravi Air Wick®?

Da. Polnila in polnila z dišečim oljem Life Scents™ Freshmatic® bodo delovala v vseh napravah in grelcih za dišeča olja Air Wick® Freshmatic®.

5. Kje lahko najdem proizvode Life Scents™?

Proizvodi/dišave Life Scents™ so na voljo pri prodajalcih po vsej državi. Če boste pritisnili gumb »Kupi zdaj« na strani s proizvodi, si lahko ogledate, kateri spletni trgovci trenutno prodajajo proizvode Life Scents™.